Трикотажна фабрика Sofi Style в місті Горішні Плавні

Якщо ви запитаєте, де виробляють найкращий дитячий трикотаж, то неодмінно почуєте назву одного з найкрасивіших і найзатишніших куточків в Україні – міста Комсомольська, що розкинуло свої вулички та квартали вздовж мальовничих берегів Дніпра.

Справді, комсомольський трикотаж заслужено вважається найкращим одягом для дітей. Він користується великою популярністю не лише в українських мам, а й далеко за межами нашої країни. А все завдяки відмінній якості виробів та високому професіоналізму людей, які дбайливо розробляють, кроять, шиють ці маленькі предмети гардеробу, щоб їхні майбутні власники росли з комфортом та гарним настроєм.

Серед усієї різноманітності виробників яскраво виділяється ТМ Софія - марка, яка багато років дбає про комфорт підростаючого покоління. Комсомольська фабрика трикотажу Софія Текстиль виготовляє широкий спектр трикотажних виробів для дітей та дорослих. У її номенклатурі – зручний одяг для хлопчиків та дівчаток, одяг для дорослих, ясельний трикотаж, вироби шкільної групи, головні убори, пледи. Організація виробництва трикотажу на фабриці заснована на використанні найсучасніших технологій та високоефективного обладнання, що дозволить домогтися відмінної якості виробів та гарантувати доступну вартість товару для кінцевого споживача.

Наш Інтернет-магазин реалізує продукцію комсомольської фабрики трикотажу Sofi Style не лише в роздріб, а й постачає її оптовими партіями до магазинів дитячого одягу та великих торгових мереж. Наш асортимент постійно поповнюється новими моделями, а регулярні акції та розпродажі дозволять вам придбати потрібний товар із більшою вигодою.


Вибирайте дитячий одяг від комсомольської фабрики трикотажу Sofi Style за найкращими цінами лише у нашому Інтернет-магазині!